Božićnice za umirovljenike

Božićnice za umirovljenike

Općina Štitar poziva umirovljenike s prebivalištem na području Štitara, čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 1.500,00 kuna mjesečno te osobe starije od 65 godina bez prava na mirovinu, da podnesu zahtjev za isplatu božićnice za 2021. godinu.

Obrazac zahtjeva može se preuzeti u prostorijama Jedinstvenog upravnog odjela Općine Štitar te na mrežnim stranicama Općine Štitar.

Ispunjeni i potpisani obrazac možete poslati i na mail adresu Općine Štitar:

opcina.stitar@vu.t-com.hr

ili predati u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela Općine Štitar na adresi J.J. Strossmayera 34, Štitar svakim radnim danom u vremenu od 07-15h.

Uz obrazac zahtjeva obvezno je priložiti:

1. kopiju osobne iskaznice (obostrano),

2. potvrdu Porezne uprave o visini prihoda.

Prijave se primaju zaključno do 03. prosinca 2021. godine do 15,00 sati.

Božićnice za prijavljene osobe isplaćivati će se u prosincu 2021. godine u jedinicama FINE za podnositelje zahtjeva koji nemaju otvoren tekući račun, dok će onima koji imaju otvoren tekući račun isplata biti izvršena na broj računa naveden u zahtjevu. 

Apeliramo na sve građene potencijalne podnositelje zahtjeva da se uslijed posebnih uvjeta u kojima se nalazimo zbog pandemije korona virusa, zahtjevi ukoliko postoji mogućnost podnose elektronskim putem osobno ili putem treće osobe, kao i da se u slučaju osobne predaje zahtjeva pridržavaju svih mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

                                                                                                                      Općina Štitar

Skip to content